Bergseweg ter hoogte van brug sloepenhaven opnieuw afgesloten

Beste bewoners van Vreeland,

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is de Bergseweg ter hoogte van de nieuwe brug bij de sloepenhaven van Vecht en Veld opnieuw afgesloten voor alle verkeer. De reden is dat er veel klachten zijn ontvangen bij de gemeente over de veiligheid door de onoverzichtelijke situatie waardoor je tegenliggers niet ziet aankomen en over de steile helling, waardoor hij door fietsers praktisch niet te nemen is. Van de gebiedsregisseur hebben wij vernomen dat de gemeente de brug daarom nog niet in beheer zal nemen en met de ontwikkelaar in gesprek is over noodzakelijke aanpassingen. Dit is natuurlijk een vervelende situatie voor alle betrokkenen, zoals omwonenden, recreanten en alle Vreelanders die regelmatig van de Bergseweg gebruik maken. Het toont wel aan dat de meldingen die door verschillende Vreelanders bij de gemeente zijn gedaan serieus worden genomen, maar het kan geen kwaad om uw klacht persoonlijk te melden aan de gemeente (bijvoorbeeld via Fixi), zodat de urgentie duidelijk wordt.

De brug is in elk geval tot en met 4 september afgesloten. Als we meer informatie hebben, zullen wij dat hier met jullie delen. We blijven deze kwestie nauwlettend volgen!

Met vriendelijke groet,

Dennis Kampjes de Jong, secretaris

Een antwoord naar “Bergseweg ter hoogte van brug sloepenhaven opnieuw afgesloten”

  1. Die nieuwe brug is idd te gek voor woorden. Er is maar 1 oplossing deze brug vervangen. Dit is niet leuk maar onvermijdbaar. Kom op gemeente en ontwikkelaars neem het verlies en maak zo snel mogelijk een brug waar iedereen blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*