Bestuur

Ieder bestuurslid heeft een eigen portefeuille. 

Portefeuilleverdeling Bestuur (23.1 KiB)

  • Ewald van den Hout,  Voorzitter

Getrouwd met: Elle Dawson…
Kinderen: Sanderijn (13), Kars (10) en Lieuwe (4)

Werkzaamheden: Ik heb mijn eigen bedrijf Van den Hout Consultancy. Daarin adviseer en begeleid ik bedrijven om een optimale interne besturing te creëren. Ik vind het heerlijk om in Vreeland te wonen en mijn steentje bij te dragen aan ons mooie en gezellige dorp.

 

  • Heleen Kouwenhoven, Secretaris (in bestuur sinds november 2014)

HK_0080

Woont sinds 2001 samen met haar echtgenoot Berry aan de Klapstraat in Vreeland. Heeft haar eigen bureau HTh executive support (www.hthes.nl), van waaruit zij opdrachten aanneemt als  zelfstandig management ondersteuner (secretaresse/pa/assistente). In haar vrije tijd een fervent golfster op Old Course Loenen. Haar kracht is onder andere netwerken en organiseren.

 

 

  • Willem van Aalst, Penningmeester

 

Samenwonend met: Susanne Bruins
Kinderen: Nicky & Pim

Werkzaamheden: Accountmanager Corporate Clients bij Company.info

 

 

 

 

  • Myrthe Buitenhuis

 

Sinds twee jaar woon ik met heel veel plezier in Vreeland, samen met Carl-Johan de Zwart en zoons James en Kalle. Ik werk als journalist voor de KRO-NCRV waar ik onderzoek doe en reportages maak voor verschillende programma’s. Via de Dorpsraad hoop ik namens de inwoners van Vreeland een bijdrage te kunnen leveren aan beleid dat invloed heeft op ons mooie, fijne dorp.

 

 

 

  • Christa Niessen

Ik ben Christa Niessen en woon sinds 2003 in  ons mooie Vreeland. Dus import, maar ben wel met een oer- Vreelander getrouwt . En ben daar heel erg blij mee. Hij heeft het monument van Vreeland ontworpen en binnekort open ik mijn eigen praktijk VoetSaam. Ben eigelijk verpleegkundige maar vind de zorg niet meer wat ik wil uitdragen, daarom de  HBO Voetreflexologie opleiding gaan doen. Voetreflex behandelingen kunnen veel doen bij allerlei klachten en ziektes

 Ik wil graag in Vreeland bereiken dat we trots zijn op Vreeland, het mooi en schoon houden en leefbaar voor iedereen.
  • Willem de Kock

Ik woon sinds 2014 met veel plezier op de Breedstraat, nr. 15 samen met mijn vriendin Danielle en onze zoontjes Olivier en Alexander.

Werkzaam als adviseur bij een adviesbureau in het ruimtelijke domein.
  • Joost de Haan (april 2014)

Joost de Haan

 

Ik woon sinds 1977 aan de Voorstraat, ben getrouwd met Marlies Cordia en heb twee dochters die niet meer in Vreeland wonen. Ben architect en stedenbouwkundige.

 

 

 

 

  • Michiel van Dis (april 2014)

_HF_8623 1.2mb

 

Duinkerken 5, 3633 EM Vreeland
Getrouwd met Karin van Dis. Drie kinderen, Martijn, Jet en Oscar.
Algemeen Directeur Mtel www.mtel.nl