Bestuur

Ieder bestuurslid heeft een eigen portefeuille. 

Portefeuilleverdeling Bestuur (23.1 KiB)

  • Ewald van den Hout,  Voorzitter

Getrouwd met: Elle Dawson…
Kinderen: Sanderijn (13), Kars (10) en Lieuwe (4)

Werkzaamheden: Ik heb mijn eigen bedrijf Van den Hout Consultancy. Daarin adviseer en begeleid ik bedrijven om een optimale interne besturing te creëren. Ik vind het heerlijk om in Vreeland te wonen en mijn steentje bij te dragen aan ons mooie en gezellige dorp.

  • Willem van Aalst, Penningmeester

 

Samenwonend met: Susanne Bruins
Kinderen: Nicky & Pim

Werkzaamheden: Accountmanager Corporate Clients bij Company.info

 

 

 

 

  • Myrthe de Zwart-Buitenhuis

 

Sinds twee jaar woon ik met heel veel plezier in Vreeland, samen met Carl-Johan de Zwart en zoons James en Kalle. Ik werk als journalist voor de KRO-NCRV waar ik onderzoek doe en reportages maak voor verschillende programma’s. Via de Dorpsraad hoop ik namens de inwoners van Vreeland een bijdrage te kunnen leveren aan beleid dat invloed heeft op ons mooie, fijne dorp.

 

 

 

  • Christa Niessen

Ik ben Christa Niessen en woon sinds 2003 in  ons mooie Vreeland. Dus import, maar ben wel met een oer- Vreelander getrouwt . En ben daar heel erg blij mee. Hij heeft het monument van Vreeland ontworpen en binnekort open ik mijn eigen praktijk VoetSaam. Ben eigelijk verpleegkundige maar vind de zorg niet meer wat ik wil uitdragen, daarom de  HBO Voetreflexologie opleiding gaan doen. Voetreflex behandelingen kunnen veel doen bij allerlei klachten en ziektes

 Ik wil graag in Vreeland bereiken dat we trots zijn op Vreeland, het mooi en schoon houden en leefbaar voor iedereen.
  • Willem de Kock

Ik woon sinds 2014 met veel plezier in Vreeland, eerst op de Breedstraat en sinds 2019 op de Klapstraat, samen met mijn vriendin Danielle en onze zoontjes Olivier en Alexander.

Werkzaam als adviseur bij een adviesbureau in het ruimtelijke domein.
  • Herman Oggel

Gepensioneerd bestuurder in de informatietechnologie die soms nog wat adviesprojecten doet. Al meer dan 50 jaar getrouwd met Mia. Wij hebben 3 kinderen en 6 kleinkinderen in de leeftijd van 7 tot 23 jaar. Woon sinds 1995 aan de Bergseweg. Ik hou van buitensporten zoals skiën, zeilen, hardlopen en hobbyen in mijn werkplaats. Na een voornamelijk internationaal leven wil ik nu graag mijn steentje bijdragen aan het wel en wee van ons mooie dorp Vreeland.

  • Dennis de Jong, secretaris

Dennis woont sinds 2015 met echtgenoot Albert en honden Lodewijck en Napoleon in Vreeland. Hij is werkzaam als interim controller en asset manager in de vastgoed-sector.