Bootkamp: aan de slag met je eigen bedrijf


Heb jij ondernemerschap in je DNA? Een fantastisch idee, en zin om daar in de zomer écht mee aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voorZomerondernemer Utrecht / Stichtse Vecht!

Programma
We starten met een actieve driedaagse training, waarbij je naast creatief denken leert netwerken en uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te stappen. Ook wordt je idee aangescherpt, zodat je (eventueel met maximaal 150 euro startkapitaal) na de driedaagse stappen kunt zetten met je bedrijf. In de periode na de driedaagse vindt wekelijks een bijeenkomst plaats waarbij je gekoppeld wordt aan ondernemers uit de regio. Op slotdag 17 augustus eindigt het project met een feestelijke afsluitingsbijeenkomst waarbij alle ideeën gepitcht worden.

Voorwaarden regio Utrecht / Stichtse Vecht
De voorwaarden voor deelname zijn simpel; alle jongeren van 15-22 uit de gemeentes Utrecht en Stichtse Vecht kunnen deelnemen, waarbij de enige vereisten motivatie en een goed idee zijn. Deelname is dus gratis. Wel moet je in de zomer tijd willen stoppen in het project, je gaat aan de slag met je eigen bedrijf.

Meer informatie of aanmelden
Ben je overtuigd? Meld je dan nu aan door je naam en contactgegevens door te geven via mailto:utrecht@zomerondernemer.nl. Voor vragen of extra informatie kun je terecht op de website (www.zomerondernemer.nl) of kun je een mailtje sturen naar het eerder vermelde mailadres.

We hopen jullie in de zomer te mogen verwelkomen bij Zomerondernemer 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*