Een laadpaal voor uw elektrische auto of motor?

17 september 2014 – Gemeente Stichtse Vecht gaat, in samenwerking met de provincie Utrecht, 8 laadpalen voor elektrische voertuigen plaatsen. De locaties voor deze laadpalen zijn nog niet bepaald. Omdat we willen dat de laadpalen goed gebruikt worden, kunt u zelf een suggestie doen als u een elektrische auto of motor hebt én geen parkeerplaats (of garage) op eigen terrein. De gemeente bepaalt de keuze door te kijken naar het aantal aanwezige elektrische voertuigen in de omgeving en de spreiding van de palen over de gemeente. Naar verwachting worden de palen in november of december geplaatst.

De definitieve locatiekeuze wordt gebaseerd op de beleidsregel ‘Laadpalen elektrisch rijden’. Die ligt vanaf 19 september ter inzage (zie ook de Officiële bekendmakingen van 17 september). U kunt tot en met 31 oktober uw zienswijze hierover kenbaar maken. Daarna worden de zienswijzen zoveel mogelijk verwerkt en wordt het beleid vastgesteld.

Uw voorkeur kenbaar maken

U kunt de gemeente laten weten dat u graag een laadpaal in de buurt wilt, door een e-mail te sturen naar info@stichtsevecht.nl onder vermelding van ‘Laadpalen’. Vergeet u niet om hierbij uw naam en adresgegevens te vermelden. Ook is het nodig dat u het bewijs van aankoop van uw elektrische voertuig meestuurt. Heeft u vragen? Bel dan met dhr. Cats of dhr. Arens via 14 0346.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*