Inloopavond bestemmingsplan De Vecht 30 januari a.s. in Dorpshuis Vreeland

Beste leden,

De Dorpsraad Vreeland wil booteigenaren en aanwonenden van de Vecht aan Vreeland oproepen om de informatieavond vooral bij te wonen, omdat het bestemmingsplan grote gevolgen voor hen kan hebben. Kom dus vooral en laat je informeren!

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Vecht’ is op vrijdag 10 januari voor een periode van 6 weken door het college van burgemeester en wethouders ter inzage gelegd. Op 30 januari organiseert de gemeente een informatieavond in Vreeland om bewoners te informeren over het bestemmingsplan en de verdere procedure.

Het bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook kan het bestemmingsplan zonder afspraak worden ingezien in het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 Maarssen.

Opzet avond

De avond zal bestaan uit een presentatie en een inloop, waarbij ook medewerkers van de provincie Utrecht en het waterschap AGV aanwezig zullen zijn. Na de presentatie begint het inloopgedeelte en kun je vragen stellen over dit bestemmingsplan aan de gemeente, provincie of het waterschap.

19:00 – 19:30 uur: Ontvangst

19:30 – 20:00 uur: Presentatie

20:00 – 21:00 uur: Inloop

21:00 – 21:30 uur: Einde

Datum en locatie

30 januari 2020: Dorpshuis Vreeland, Fetha 16 Vreeland

De gemeente nodigt bewoners van harte uit voor deze informatieavonden. Je kunt tijdens deze avonden geen mondelinge zienswijze indienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*