Wanneer wordt het afval opgehaald?

26 januari 2017 – Gemeente Stichtse Vecht heeft een online AfvalWijzer. Hierin ziet u in één oogopslag wanneer op uw adres het afval wordt opgehaald, ook wanneer de inzameling afwijkt van het normale rooster. In de digitale AfvalWijzer worden actuele wijzigingen en nieuwtjes direct verwerkt. Zo krijgt u altijd in één keer de juiste informatie. Via de AfvalWijzer kunt u ook instellen dat u steeds per e-mail een herinnering ontvangt van de eerstvolgende ophaaldatum.

Waar vind ik de digitale AfvalWijzer

U vindt de digitale AfvalWijzer via www.stichtsevecht.nl/afvalwijzer. U hoeft alleen maar uw postcode en huisnummer in te vullen, en u ziet precies wanneer u welke afvalsoort kunt buitenzetten.

Pdf printen

Wilt u toch liever een papieren AfvalWijzer gebruiken? U kunt een pdf downloaden en printen met daarop het jaaroverzicht van de inzameldata. Op www.stichtsevecht.nl/afvalwijzer leest u precies hoe u dat moet doen.

AfvalWijzer App

U vindt de AfvalWijzer App ook in de App Store (voor iPhone en iPad), de Google Play Store (voor Android toestellen) of de Windows Phone Store. Ook via de app is het mogelijk een herinnering in te stellen. Die ontvangt u dan op uw smartphone of tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*