www.buurtpreventiestichtsevecht.nl

Beste Wijkcommissies van de gemeente Stichtse Vecht,

Afgelopen maanden hebben Marko Hoven (coördinator WhatsApp Groep Staatslieden/Zeehelden) en ik, Suzan Wildenberg (Coördinator WhatApp Groep Maarssenbroek) een website gemaakt namelijk:

www.buurtpreventiestichtsevecht.nl

Deze website hebben wij i.s.m. de gemeente Stichtse Vecht en de politie Stichtse Vecht opgebouwd.

De website heeft als doel om inwoners van Stichtse Vecht te informeren over welke mogelijkheden er allemaal zijn om te kunnen bijdragen aan de veiligheid in de buurt/wijk.

Op de site is informatie te vinden over de Signaleringsteams, WhatApp Groepen, Amber Alert en Burgernet. Ook is er informatie te vinden over hoe je een Signaleringsteam of WhatsApp groep op kan zetten.

Op woensdag 12 april 2017 zal de website heel even uit de lucht zijn omdat de website dan officieel door de burgemeester de heer Witteman online gezet gaat worden.

Tot die tijd kunt u de website wel al bezoeken en bekijken en zullen wij nog kleine veranderingen maken op de website om de puntjes op de i te zetten (ideeën zijn welkom!)

Wij willen u vragen om de website na 12 april 2017 te promoten op de website van de Wijkcommissie  zodat de inwoners de website kunnen bekijken.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Marko Hoven en Suzan Wildenberg

Oprichters Website www.buurtpreventiestichtsevecht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*